Vrtni Center Kalia | Mercator Jesenice | Supernova

V Vrtnem Centru Kalia boste našli vse za vaš vrt in dom.

Vrtni Center Kalia

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Spodnji Plavž 5
4270 Jesenice
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Spodnji Plavž 5
4270 Jesenice
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom

Uživajte v sadovih vašega truda z izdelki iz Vrtnega Centra Kalia

V Vrtnem Centru Kalia boste našli vse za svoj vrt, zelenice in rastline. Odkrijte pestro ponudbo vrtnin in izdelkov za vrt. Znebite se vrtnih škodljivcev ter se obrnite na prijazno osebje, ki vam bo pomagalo pri izbiri zaščitnih sredstev ter zaščitnih ukrepov. Tako bo vaš vrt zelenel in obrodil bogate sadove, ki vas bodo razveseljevali skozi celo leto. Opremite se s sadikami, vrtninami, okrasnimi travami ter vso opremo za nego in oskrbo rastlin.

To pa še ni vse. V Vrtnem Centru Kalia vam želijo približati izdelke za vrt in ljubitelje malih živali. Preverite najnovejše akcije in ponudbo najnovejših modelov izdelkov, s katerimi boste uživali v skrbi za svoje rastline. V ponudbi vas čaka tudi pester nabor vrtnega pohištva. Iščete paviljon? Potrebujete novo mizo za na vrt ali pa se pripravljate na žar sezono ter potrebujete nov žar? Vse to in še več najdete v Vrtnem Centru Kalia v Supernovi Mercator Jesenice. Uredite svoj vrt ali spremenite balkon v pravo mesto džunglo ter uživajte v družbi rož in rastlin.

Ponudba s podpisom Semenarne Ljubljana

Vrtni centri Kalia ustvarjajo razvejano prodajno verigo Semenarne Ljubljana. Specializirana ponudba zajema široko izbiro izdelkov za vrt, dom, kmetijstvo in oskrbo hišnih ljubljenčkov. Ko iščete ideje za postavitev lastnega vrta, čudovite okrasne rastline ali semena in sadike, iz katerih bo zraslo veliko dobrega, je Kalia pravi naslov za vas. Zaposleni v vrtnih centrih Kalia vas bodo sprejeli z obsežnim znanjem, strokovnim svetovanjem in celovito ponudbo, ki zadovolji tudi najbolj zahtevne okuse. Z odgovornim odnosom do okolja in spremljanjem svetovnih trendov pa ustvarja Kalia tudi boljše bivalno okolje za vse.

V široki ponudbi boste našli okrasne rastline in sadike, opremo za vrt in dom, vse za oskrbo rastlin, semena vrtnin, cvetlic, okrasnih trav ter čebulnice, hrano in opremo za male živali, semena poljščin (za profesionalne pridelovalce in kmete) ter sezonsko tudi semenski krompir. Kalia ima nekaj za vsakogar, od cenovno ugodne ponudbe do priznanih blagovnih znamk višjega cenovnega razreda. Pravo zeleno doživetje pa si lahko privoščite v kar 31 vrtnih centrih Kalia po vsej Sloveniji.