Aro | Mercator Jesenice | Supernova

V trgovini Aro najdete vse, kar potrebuje vaš domači ljubljenček.

Aro

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Spodnji Plavž 5
4270 Jesenice
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Spodnji Plavž 5
4270 Jesenice
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Pestra izbira izdelkov za vse domače ljubljenčke

Razvajajte svoje domače ljubljenčke ter poiščite vse zanje v trgovini Aro v Supernovi Mercator Jesenice. Tu najdete vse, kar potrebuje vaš družinski prijatelj. Odpeljite domov vreče kakovostne hrane ali konzerve slastne hrane. Poskrbite za živali in izberite pravo hrano, ki ustreza njihovim potrebam. Obrnite se na prijazno osebje, ki vam bo pomagalo pri izbiri prave hrane za vašega psa, mačka, ptico, hrčka, kačo ali druge živali. Poskrbite za najmlajše z obogateno hrano za mladičke, da bodo zrasli v velike in zdrave živali. V ponudbi vas čaka tudi pester program hrane, kjer boste našli vse od suhe hrane, briketov, mokre hrane in posebne hrane za starejše živali z dodatki. Vaši ljubljenčki vam bodo hvaležni.

Poleg prehrabnenih izdelkov, boste na policah trgovine Aro našli izdelke za mladičke, izdelke proti bolham in klopom, priboljške za živali, opremo za pse, opremo za mačke, izdelke za nego domačih ljubljenčkov, posode, igrala, steljo, krmilnice, opremo za ptice, akvarijsko opremo, kletke, terarije, vivarije in akvarije. V trgovini Aro vas vedno čaka bogat nabor igrač in izdelkov za domače ljubljenčke ter prijazno osebje, ki se spozna na živali in njihove potrebe.

Družinsko podjetje zaljubljencev v male živali

Aro je družinsko podjetje specializiranih trgovin za male živali Ar, ki uspešno posluje že od leta 1992. Našli jih boste na treh različnih lokacijah v Stražišču pri Kranju (Delavska cesta 8), na Jesenicah (Supernova Mercator Center Jesenice) ali v Škofji Loki (Spodnji trg 36). Poleg trgovin pa vas na spletu čaka tudi spletna trgovina s hrano, opremo in sredstvi za nego malih živali ter akvaristiko. Na voljo vam je vse za vašega psa, mačko, ptice, glodalce in akvarije. Pri njih najdete tako izjemno pestro ponudbo različnih, priznanih in kvalitetnih znamk opreme, sredstev za nego malih živali in hrano zanje.

V trgovini Aro pa ne boste našli zgolj hrane, temveč tudi kvalitetno opremo za vse vaše ljubljenčke.  Poleg trgovine imajo tudi proizvodnjo akvarijev, terarijev, akvaterarijev, vivarijev, steklenih polic in omar, ki vam jih naredijo po naročilu. So strokovnjaki v svojem polju dela in vam bodo z veseljem svetovali pri pravilni izbiri ali pomagali rešiti problem, ki ga imate z akvarijem.

Poleg zgoraj naštetih področij so tudi ponosni uvoznik Skudo repelentov za pse in mačke, naravnih vitaminov in sredstev za nego živali ANIBIO ter suhomesnatih izdelkov, ki jih najdete na njihovih prodajnih policah.