Sanolabor | Mercator Jesenice | Supernova

V poslovalnici Sanolabor najdete vse za zdravje in imunski sistem.

Sanolabor

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Spodnji Plavž 5
4270 Jesenice
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Spodnji Plavž 5
4270 Jesenice
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Vse za zdravje in močan imunski sistem

V poslovalnici Sanabor v Supernovi Mercator Jesenice izbirate med pestro ponudbo izdelkov kakovostnih medicinskih in ortopedskih pripomočkov, zdravil, prehranskih dopolnil, kozmetike, obutve ter izdelkov za boljše počutje. Izboljšajte kvaliteto življenja in poskrbite za osebno nego, v primeru vprašanj glde uporabe izdelkov ali vaših zdravstvenih težav, pa se vedno lahko obrnete na strokovno osebje, ki vam bo pomagalo pri izbiri izdelkov, ki vam bodo izboljšali kvaliteto življenja ter omilil zdravstvene težave. Police so polne izdelkov za oči, lase, kožo ali ustnice priznanih blagovnih znamk, kot tudi inovativnih zdravstvenih pripomočkov. V ponudbi najdete tudi kompresijske nogavice, masažne blazine in nepremočljive podloge, probiotike ter aktivno oglje v prahu.

V Sanolaborju vas čaka vse za zdravo življenje in dobro počutje. Naslednjič, ko boste potrebovali zdravstveni nasvet ali zgolj nekaj, da omilite kašenj pri navadnem prehladu, se oglasite v poslovalnici Sanolabor v Supernovi Mercator Jesenice, kjer vam bodo z veseljem pomagali in poiskali rešitev za vaš problem.

Zdravje na prvem mestu

Pravijo, da bo vse v redu, dokler imamo zdravje. V podjetju Sanolabor se tega dobro zavedajo, zato vam ponujajo vse, da se vaše zdravje izboljša in ostane v odličnem stanju. Slovensko podjetje je eno večjih ponudnikov izdelkov na področju zdravstva, industrije, znanosti in šolstva ter vam zato nudi širok nabor medicinskih pripomočkov, medicinske in bolniške opreme, potrošnih materialov in opreme za laboratorije, zdravil na recept ali brez recepta, izdelkov za osebno zaščito, vitaminov, mineralov in prehranskih dodatkov. O uspešnosti podjetja v zagotavljanju pripomočkov za zdravje pa glasno govorijo tudi njegova hčerinska podjetja, s katerimi se širi tudi na tujih trgih.

Ker želijo v podjetju kar najboljše zadovoljiti potrebe in povpraševanje, tega ne dosegajo le s ponudbo najvišje kakovosti, temveč tudi z zaposlovanjem ljudi z izkušnjami in strokovnim znanjem, ki znajo profesionalno odgovoriti na vprašanja obiskovalcev trgovin. Podjetje z več kot 60-letno tradicijo se ponaša tudi z uspešno oskrbo zdravstvenih ustanov s kakovostnimi medicinskimi pripomočki, med katerimi nudijo tudi vse potrebno za oskrbo na domu.