Sanolabor | Mercator Jesenice | Supernova

V poslovalnici Sanolabor najdete vse za zdravje in imunski sistem.

Sanolabor

Delovni čas
ponedeljek 08.30 - 16.30
torek 10.00 - 18.00
sreda 08.30 - 16.30
četrtek 10.00 - 18.00
petek 08.30 - 16.30
sobota 08.30 - 13.30
nedelja Zaprto
Naslov
Spodnji Plavž 5
4270 Jesenice
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Spodnji Plavž 5
4270 Jesenice
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Vse za zdravje in močan imunski sistem

V poslovalnici Sanabor v Supernovi Mercator Jesenice izbirate med pestro ponudbo izdelkov kakovostnih medicinskih in ortopedskih pripomočkov, zdravil, prehranskih dopolnil, kozmetike, obutve ter izdelkov za boljše počutje. Izboljšajte kvaliteto življenja in poskrbite za osebno nego, v primeru vprašanj glde uporabe izdelkov ali vaših zdravstvenih težav, pa se vedno lahko obrnete na strokovno osebje, ki vam bo pomagalo pri izbiri izdelkov, ki vam bodo izboljšali kvaliteto življenja ter omilil zdravstvene težave. Police so polne izdelkov za oči, lase, kožo ali ustnice priznanih blagovnih znamk, kot tudi inovativnih zdravstvenih pripomočkov. V ponudbi najdete tudi kompresijske nogavice, masažne blazine in nepremočljive podloge, probiotike ter aktivno oglje v prahu.

V Sanolaborju vas čaka vse za zdravo življenje in dobro počutje. Naslednjič, ko boste potrebovali zdravstveni nasvet ali zgolj nekaj, da omilite kašenj pri navadnem prehladu, se oglasite v poslovalnici Sanolabor v Supernovi Mercator Jesenice, kjer vam bodo z veseljem pomagali in poiskali rešitev za vaš problem.

Številne ugodnosti

S kartico ugodnosti Sanolabor lahko ob vsakem nakupu v kateri koli prodajalni zbirate točke, ki jih nato koristite za nakup izbranih izdelkov po ugodnejših cenah ali koriščenje storitev v Sanolabor klubu povezanih. Upokojenci s kartico ugodnosti lahko v prodajalni koristijo 7 % popust, ki velja od zadnjega delovnega dne v tekočem mesecu do petega dne v naslednjem mesecu.

Več o ponudbi, akcijah in ugodnostih si lahko preberete na www.sanolabor.si, vse nakupe v spletni trgovini pa lahko tudi brezplačno prevzamete v prodajalnah Sanolabor. Sanolabor se ponaša z več kot 70-letno tradicijo.