SIMPLE | Mercator Jesenice | Supernova

Obiščite salon, kjer vam z modno pričesko vedno polepšajo dan! Modno striženje in barvanje las po ugodni ceni in brez dolgega čakanja, preprosto SIMPLE.

SIMPLE

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Spodnji Plavž 5
4270 Jesenice
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Spodnji Plavž 5
4270 Jesenice
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

V frizerskem salonu SIMPLE poskrbijo za vrhunsko nego las

Mali frizerski salon z veliko dušo in še več norimi idejami, kako neukrotljive lase urediti po najnovejših trendih. Ambiciozna ekipa frizerskega salona SIMPLE bo uredila pričesko, ki pristaja vašemu slogu in osebnosti. Mojstri modnega striženja in koloracije se redno izobražujejo na strokovnih seminarjih in so vedno na tekočem tako s trendi kot z najnovejšimi tehnikami striženja, pri delu pa uporabljajo le profesionalno lasno kozmetiko priznanih blagovnih znamk, kot so Schwarzkopf, L'Oréal, Paul Mitchell, Artègo, Tailor's in Davines.

Ko želite pričesko za posebno priložnost in osupljive fotografije ali zgolj potrebujete osvežitev lasnih konic in krajšanje frufruja, obiščite salon v nakupovalnem centru Supernova Kranj, kjer bo ekipa frizerjev SIMPLE upoštevala vaše želje in vam svetovala, kako urediti in negovati lase, da bodo še dolgo lepi in sijoči. V ponudbi salona boste našli vse, kar potrebujete za popoln videz: zahtevno modno striženje, barvanje las, tudi s posebnimi tehnikami, kot je recimo modni balayage, spenjanje las, lasne podaljške, otroško striženje, moško striženje, urejanje brade in brkov ... Vse to brez dolgih čakalnih vrst in naročanja – preprosto pridite v salon SIMPLE v Supernovi Kranj in izberite kakovostno frizersko storitev po ugodni ceni.

Vedno urejeni s frizerskim salonom SIMPLE

Leta 2001 je bila ustanovljena veriga frizerskih salonov SIMPLE, ki posluje tako na domačem trgu kot v tujini. Na področju Slovenije podjetje šteje več kot 30 frizerskih salonov in še enkrat toliko salonov v tujini. Njihovi saloni so pozicionirani v nakupovalnih centrih z namenom, saj stranke na takšen način prihranijo čas in denar. Ker ponujajo storitve brez čakalnih vrst, lahko stranke dobijo hitre in cenovno ugodne, a obenem kakovostne storitve.

Ker pričeska pove veliko o človeku, ji je vredno nameniti tudi dovolj pozornosti. Striženje v salonu SIMPLE temelji na aktualnih modnih smernicah, pričeske pa so zasnovane tako, da je njihovo vzdrževanje preprosto tudi ob domači negi, različne tehnike barvanja in oblikovanja, ki jih vrhunski frizerji v salonu obvladajo, pa dodajo pričeski nekaj več, zaradi česar boste občutili novo svežino v videzu.