Optika Clarus | Mercator Jesenice | Supernova

Kakovostna očala po odlični ceni. Ko potrebujete očala z dioptrijo ali sončna očala, v Optiki Clarus dobro poskrbijo za vaše oči.

Optika Clarus

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Spodnji Plavž 5
4270 Jesenice
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki
Naslov
Spodnji Plavž 5
4270 Jesenice
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki

Izjemna ponudba očal priznanih blagovnih znamk

Optika Clarus je vaš prvi zaveznik, ko potrebujete dobra očala. Svetovalci v optiki nakupovalnega centra Supernova Mercator Jesenice vam bodo svetovali pri izbiri. Široka ponudba okvirjev, vrhunske leče in brezhibna izdelava – v Optiki Clarus odlično poskrbijo za vaše težave z vidom in udobje vaših oči. Očala na recept, ki vam jih je predpisal okulist, izdelajo hitro in po ugodni ceni, v optiki pa lahko opravite tudi brezplačen pregled vida za dioptrijo, če se odločite za nakup očal. Izberete lahko klasična ali modna očala za odrasle, na voljo pa so tudi prikupna otroška očala in športna očala ter kontaktne leče, povečevalne lupe ter drugi optični pripomočki.

Za zaščito oči pred soncem vam v Optiki Clarus nudijo originalna sončna očala priznanih blagovnih znamk. S 100 % UV-zaščito in pravilno optično obdelanimi stekli prinašajo popolno udobje, brez vrtoglavice ali glavobola, ki je lahko posledica slabih poceni očal. Od ugodnih sončnih očal do prestižnih znamk, v Optiki Clarus poznajo najnovejše modne trende in vas razvajajo z najboljšo ponudbo. Ne zamudite priljubljenih akcij s popusti do 80 % na izbrana očala.

Optika Clarus – največji center optike v Sloveniji

Optika Clarus je z 35 poslovalnicami in z več kot 100 blagovnimi znamkami očal in drugimi optičnimi pripomočki vodilni ponudnik optičnih pripomočkov v Sloveniji. Že 30 let uspešno sledi svoji viziji »Veliko vedeti, dobro videti in odlično izgledati«. V Optiki Clarus vam je na voljo več kot 7.500 različnih modelov očal več kot 100 blagovnih znamk v različnem cenovnem razponu. Izberete lahko ugodna očala po nizki ceni ali pa svoj slog izpopolnite z očali priznanih svetovnih znamk, kot so Balenciaga, Calvin Klein, Cartier, Chloe, Diesel, Dior, D&G, Escada, Guess, Gucci, Miu Miu, Police, Prada, Ray Ban, Replay, Versace in številne druge.

V vseh poslovalnicah Optike Clarus se lahko naročite na okulistični pregled ali brezplačno kontrolo vida. V sodobnih ambulantah vas bodo sprejeli najboljši specialisti okulisti in optometristi, ki vam bodo izmerili dioptrijo, ugotovili morebitne nepravilnosti vida in ustrezno strokovno svetovali pri izbiri dioptrijskih stekel in očal. Specialisti Optike Clarus se redno izpopolnjujejo in sodijo med najboljše specialiste s področja okulistike v Sloveniji.