Zlatarna Celje | Mercator Jesenice | Supernova

V Zlatarni Celje vas čakajo čudovita darila za vas in vaše najdražje.

Zlatarna Celje

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Spodnji Plavž 5
4270 Jesenice
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki
Naslov
Spodnji Plavž 5
4270 Jesenice
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki

Pestra ponudba elegantnega nakita za posebne priložnosti

V poslovalnici Zlatarne Celje v Supernovi Mercator Jesenice vas čaka pestra ponudba nakita in modnih dodatkov iz žlahtnih kovin. Ne glede na to, ali vam bolj pristaja zlata ali srebrna barva, boste v zlatarni zagotovo našli nekaj tudi zase. V ponudbi najdete vse od drznih zlatih uhanov, bisernih ogrlic, srebrnih zapestnic, do modernih zapestnic za gležnje in nakita iz jekla. Za vse, ki ste radi točni, pa vas bo navdušila ponudba ročnih ur znamke Lencia.

Iščete darilo za najdražjega/-jo? Obiščite Zlatarno Celje, kjer vam bo prijazno osebje pomagalo izbrati super darilo. Izbirajte med elegantnimi kravatnimi iglami, manšetnimi gumbi, moškimi prstani in bleščečo izbiro moškega nakita ali pa izberite elegantno in nežno ogrlico, ki bo navdušila vsako dekle. V pestri ponudbi nakita lahko poiščete darilo v obliki nakita ali pa podarite unikatni zlat ali srebrn 'Cekin za spomin', zlato ploščico naložbenega zlata 'Moj zlati gram' ali pa razveselite obdarovanca/-ko z verižico z imenom ali le inicialko 'I Like My Name'.

Nakit s tradicijo, ki sega globoko v zgodovino

Zlatarna Celje svojo bogato zgodbo zlatarstva in izdelave nakita piše že od leta 1844, vendar segajo začetki zlatarstva na Celjskem že v daljno leto 1446, ko je Celje postalo stičišče vplivov zlatarske umetnosti vse Evrope in dobilo pogovorni naziv zlatarskega mesta.

Danes podjetje ustvarja nakit in ure za vse priložnosti pod krovno blagovno znamko Zlatarna Celje in cenovno bolj dostopno blagovno znamko izdelkov iz jekla Lencia. Podjetje ima lastno proizvodnjo in močno razvito maloprodajno mrežo, preko katere ustvari večino svojih prihodkov na domačih in tujih trgih. Zlatarna Celje svoje poslanstvo uspešno gradi na dobro znani tradiciji, kakovosti in blagovni znamki z veliko prepoznavnostjo ter široki ponudbi izdelkov.

Poleg proizvodnje in prodaje nakita se Zlatarna Celje ukvarja tudi s trgovanjem naložbenega zlata. Najbolj zvestim strankam pa je na voljo Zlata kartica, ki članom kluba zvestobe prinaša številne ugodnosti in popuste.