Vitapur | Mercator Jesenice | Supernova

Ugodno in lepo urejeno. Doma je najlepše, ko si zagotovimo udobje z vrhunsko ponudbo Vitapur. Ne zamudite številnih akcij za kakovostne izdelke za kuhanje, spanje in prosti čas.

Vitapur

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Spodnji Plavž 5
4270 Jesenice
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Spodnji Plavž 5
4270 Jesenice
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Spletna stran
Kategorija
Dom

Vitapur je slovensko podjetje, ki že od leta 2005 predstavlja vodilno blagovno znamko na področju izdelkov za spanje, dom in prosti čas. Poleg tega je tudi največji proizvajalec ležišč v Sloveniji.

V Vitapurjevi ponudbi lahko najdete kvalitetne izdelke za ves dom, ki so namenjeni:

  • boljšemu spanju (vzglavniki, odeje, posteljnina, ležišča, letvena dna …),
  • pripravi zdrave in okusne hrane (kuhinjska posoda, mali gospodinjski aparati, noži, drugi pripomočki za kuhinjo …),
  • dodatnemu udobju in prostemu času (kopalniški program, dekorativa, potovalni program …).

Vsem izdelkom je skupno, da so kakovostne izdelave in iz najboljših materialov. Kupcem ponujajo samo izdelke, v katere verjamejo sami. Največ pozornosti pa namenjajo potrebam in željam strank, ter z veseljem prisluhnejo vsaki vaši želji.

Vitapur – strast do boljšega bivanja

Vitapur že od leta 2005 predstavlja vodilno blagovno znamko na področju izdelkov za dom. Pod blagovno znamko Vitapur se redno razvijajo vrhunski izdelki, ki sledijo sodobnim trendom ter zagotavljajo najboljše po zelo ugodni ceni. Bogato ponudbo Vitapur lahko poiščete v 17 prodajalnah v Sloveniji ter v spletni trgovini.

Znamka Vitapur deluje pod sloganom »Passion for living«, s katerim podjetje odraža svojo strast do boljšega bivanja. Vse, kar počne, počne s strastjo in prepričanjem, da lahko kupcem ponudi le najboljše. Poslanstvo znamke Vitapur je razvijati izdelke, ki ljudem dvigujejo kakovost življenja. Vsem izdelkom v ponudbi je skupno, da so kakovostne izdelave in iz najboljših materialov. Pri podjetju Vitapur se zavzemajo za povečanje ponudbe izdelkov iz naravnih materialov in ne sprejemajo kompromisov pri kakovosti.

Ne zamudite številnih rednih akcij v trgovini Vitapur, kot so Staro za novo, Veliki sezonski popusti in Totalne odprodaje. Tako si boste zagotovili izdelke najljubših znamk še ugodneje.

Novice
News
Predstavljamo vam novo poslovalnico Vitapur v Supernova Mercator centru Jesenice!
Objavljeno: 9. julij 2024

Z velikim veseljem vam sporočamo, da je Vitapur odprl svoja vrata v našem nakupovalnem središču Supernova Mercator na Jesenicah! Trgovina vam ponuja širok izbor izdelkov, ki so zasnovani z mislijo na vaše udobje in dobro počutje. Odkrijte našo bogato ponudbo ležišč, vzglavnikov, posteljnine, brisač, posode, dekorative in še več!

Ne zamudite tudi ekskluzivne otvoritvene ugodnosti!

  • Dodatni 10% popust pri nakupu nad 79€.
  • Darilo za prvih 100 kupcev! Pohitite in si zagotovite svoj brezplačni izdelek kot zahvalo za vaš obisk.

Obiščite našo novo trgovino v Supernova Mercator centru Jesenice, kjer vas čaka prijazno osebje, ki vam bo pomagalo pri izbiri najboljših izdelkov za vaš dom.