Intersport | Mercator Jesenice | Supernova

Opremite se od glave do pet za vse športne podvige v Intersportu v Supernovi Mercator Jesenice!

Intersport

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Spodnji Plavž 5
4270 Jesenice
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Spodnji Plavž 5
4270 Jesenice
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport

Dobrodošli v prodajalni Intersportu v Supernovi Mercator Jesenice!

Tu boste našli širok nabor izdelkov za šport in prosti čas priznanih svetovnih in Intersportovimi ekskluzivnih blagovnih znamk. Sprehodite se med najnovejšo ponudbo oblačil, obutve in opreme za vaše najljubše športne aktivnosti. Če boste potrebovali nasvet ali pomoč, se lahko kadarkoli obrnete na prodajno osebje v prodajalni in izberete športno opremo za vaše podvige.

Na prodajnih policah vas čaka edinstven izbor športnih pripomočkov za kolesarjenje, smučanje, dvoranske športe, selekcija izdelkov za opreme za tek in gibanje,

V Intersporu želijo svoje obiskovalce motivirati za aktiven življenjski slog in jim ponuditi vse potrebno za še večji užitek pri ukvarjanju s športom. Preverite barvito ponudbo športnih oblačil za moške, ženske in otroke. Izbirate lahko med Intersport ekskluzivnimi blagovnimi znamkami in priznanimi dizajnerskimi kosi. Tu boste v športnih nakupih uživali tako rekreativni, kot profesionalni športniki, ljubitelji športa in vsi ostali!

Šport ljudem

Leta 1968 se je 10 nacionalnih organizacij povezalo v mednarodno združenje s ciljem, da ustvarijo mednarodno verigo prodajaln s športno opremo. To je organizacija, ki prinaša prednosti za kupce, zaupanje v trgovino in zadovoljstvo s ponudbo. V Parizu so pričeli postavljati prve temelje za Intersport in tako se je pričela mednarodna operacija v trgovini s športno opremo. Danes v Intersportova družina deluje že v 44 državah in zajema več kot 5600 prodajaln. 

Intersportova filozofija je preprosta: bolj kot v čem uživate, bolj pogosto in raje boste to počeli. Zato vam Intersport omogoča nakup opreme, ki vam zagotavlja maksimalno zadovoljstvo. Iz tega izvira tudi njihovo vodilo, da prinašajo šport ljudem (ang.: “Sport to the People”). Podjetje stremi k delovanju z zavedanjem, da je šport za vse, zato se trudijo biti dostopni odraslim in otrokom, profesionalcem in amaterjem. 

Novice
-40%
INTERSPORT: 40-% popust na izdelke McKinley!
Velja do: 1. oktober 2023

Izkoristi popust, kakršnega še ni bilo ter se obuj, obleci in opremi za jesen, polno gora, narave in pohodov. Popust te čaka od 8. 9. do 1. 10. 2023 v prodajalnah in spletni trgovini. Izdelke naročene na spletu lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi.

Prebrskajte ponudbo tukaj.

Pogoji
Ponudba velja od 8. 9. do 1. 10. 2023 za izdelke znamke McKinley v prodajalnah INTERSPORT po Sloveniji in v spletni trgovini. Popusti se med seboj ne seštevajo. Popust se obračuna na blagajni.
INTERSPORT: Še več izdelkov v HIT akciji!
Velja do: 30. september 2023

Poglej, katerim novostim za šport in prosti čas smo znižali cene.

Ponudba velja od 8. 9. do 30. 9. 2023 v prodajalnah in spletni trgovini INTERSPORT Slovenija. Izdelke naročene na spletu lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi.

HIT akcija te čaka tukaj.

Pogoji
Ponudba velja od 8. 9. do 30. 9. 2023 za izbrane izdelke v prodajalnah INTERSPORT po Sloveniji in v spletni trgovini. Popusti se med seboj ne seštevajo. Popust se obračuna na blagajni.
Akcija
Intersportova akcija za šolske in športne začetke!
Velja do: 30. september 2023