SUPER POPUSTI

ČRNI PETEK V SUPERNOVI

Bližajo se dnevi, ko bo Supernova blestela v črnem. Otvorite z nami sezono prazničnih nakupov in ujemite izjemne popuste v naših trgovinah.

Skočite po super črne popuste

Črni petek v Supernovi vas razvaja s popusti na vseh področjih. Nova oblačila iz zimske kolekcije, topla bunda, zimski škornji, morda že praznična darila za najdražje? Od mode do športne opreme, tehnologije in vsega za otroke, nakupovanje na Črni petek v Supernovi se splača.

Preverite popuste v naših trgovinah in uživajte v nakupih.

Elegantno črno darilo

Bi letos podarili nekaj elegantnega, prestižnega in polnega navdiha? Črna ne gre nikoli iz mode in verjamemo, da se bo črna Darilna kartica Supernova lepo prilegala v prav vsako denarnico. Za sladko razvajanje in številna presenečenja, podarite darilo, ki uresniči nešteto skritih želja.

Kartico lahko kupite v vaši Supernovi ali jo naročite kar prek spleta.

Darilno kartico naročite >> TUKAJ.

Poiščite navdih za svoje nakupe

Je vaša garderoba dolgočasna, nosite vedno eno in isto ali potrebujete idejo, kaj bi ta konec tedna počeli? Pridružite se naši veliki Supernova družini na Instagramu, kjer nikoli ne zmanjka dobrih idej. Modne kombinacije iz vaših najljubših trgovin, okusni recepti, ki jih je vredno poskusiti, številne nagradne igre … biti del Supernova skupnosti ima svoje prednosti.

Če še niste, sledite Instagram profilu @supernova_slovenija.